NOON

Noon Aesthetics™

Høye konsentrasjoner, Få irritasjoner

Noon Aesthetics™ er en ny- generasjon hudpleieserie med et av markedets høyeste konsentrasjoner av aktive ingredienser. Dette er en komplett hudpleieserie som kan korrigere og forebygge de aller fleste hudutfordringer som uren hud, ujevn hudfarge, rødme, fine linjer og rynker, samt tap av volum og elastisitet.

Noon Aesthetics™ produkter inneholder DermShield™, en unik teknologi som reduserer aktiveringen av nervefibrene. Dette gir oss muligheten til å bruke høye konsentrasjoner av aktive ingredienser, med langt færre irritasjoner. Du kan dermed oppnå ønskede resultater, ved å bruke Noon Aesthetics™ produkter daglig, uten å måtte tenke på tilvennings- eller nedetid.

Produkter

Alle produkter kan kjøpes i klinikken vår, i Bodø sentrum. Dersom du kontakter oss på melding, mail eller telefon, så sender vi produkter også. 

Noon AcNo Complex

3×5 ml.

Startpakken fra NOON inneholder et hudprogram for 3-4 ukers bruk. Denne meget effektive samlingen av 6 produkter som bidrar til å redusere overdreven talgproduksjon, bakterievekst og inflammasjon, slik at huden blir mattere, får mindre utbrudd og rødme.

Noon HydroCalming & Vit Complex

3×5 ml.

Full av fuktighetsgivende ingredienser, vitaminer og botaniske ekstrakter, bidrar dette effektive serumet til å redusere talgproduksjonen, rødhet og urenheter, samt roer ned huden.

Noon Lift & Whitening Peptide Complex

150 ml.

Full av peptider som synlig bidra til å redusere rynkenes dybde, lysner og nærer huden, samt forbedrer elastisitet og fuktighetsnivå.

Noon In-Depht Filler Serum

30g.

In-Depth Filler Serum er full av peptider og er en svært effektiv anti-rynkebehandling som virker i dybden. Den forbedrer hudens fylde, fasthet og elastisitet, samtidig som den gir fuktighet og glød til huden. Kan med fordel også anvendes på hals og decolleté.

Noon C-Cleanser Foam Rens

90 ml.

En dyp rengjørende ansiktsrens med høy konsentrasjon av syrer, bidrar til å forbedre hudens naturlige fuktighetsbalanse og fjerner sminke og urenheter uten å tørke ut huden.

Noon Cosmo Clear purifying cleanser

150 ml.

En dyprengjørende ansiktsrens med høy konsentrasjon av syrer, bidrar til å forbedre hudens naturlige fuktighetsbalanse og fjerner sminke og urenheter uten å tørke ut huden.

Noon Halo-Ronic Serum

50 ml.

Hyalaronsyreserum som booster hudens fukt-og energinivå. Halo-Ronic Serum innholder en kombinasjon av virkestoffer med kraftig fuktgivende og antiinnflammatorisk effekt. Serumet forebygger aldringstegn og fremmer tilheling ved å støtte hudens eget forsvar mot stress og ytre påkjenning. Bidrar til en sunnere hud med nydelig glød. Passer alle hudtyper.

Noon Vit C Serum

30 g.

Vit C Serum 11S er et effektivt og lysnende antioksidant serum. Serumet inneholder en høykonsentrasjon av stabile Vitamin C derivater som både lysner huden, nøytraliserer frie radikaler fra daglig ytre påvirkning og styrker hudens produksjon av kollagenfibre. Lett, flytende konsistens som raskt absorberes i huden.

Noon Double Fight

50 ml.

Avansert intensiv kremsystem for fet, inflammatorisk problemhud. Fremmer celle-fornyelse, fjerner døde hudceller og talg fra hudoverflaten, er anti-bakteriell, samt tilfører fuktighet. Lysnende ingredienser for bedrer ujevn hudtone som kan oppstå etter urenheter. Kan med fordel også anvendes av de med fet hud og rødme.

Noon Double White

50 g.

Double White inkluderer en kombinasjon av C-vitamin Serum 11S og Azelaic 20. Denne kraftige kombinasjonen bidrar til å bekjempe ujevn hudtone og forbedre kvaliteten pås olskadet hud. Den jevner ut hudtonen og beskytter mot frie radikaler. Kan med fordel også anvendes av de med sensitiv hud og rødhet.

Noon Restart Serum

50 ml.

Kraftig antioksidantserum for optimal beskyttelse og antialdrende effekt. Restart serumet inneholder et trippelforsterket antioksidantkompleks som gir svært effektiv beskyttelse mot miljøstress.Det motvirker ujevn hudfarge, solskader og aldringstegn som linjer og rynker. Restart Serum bidrar til en sterk og sunn hud med ny glød. Effektiv beskyttelse for alle hudtyper. Kommer også i refil.

Noon Retinol Charisma Intense

35 g.

Retinol Charisma bidrar til å redusere solskader, aldringstegn, urenheter og ujevn hudtone. Produktet finnes i konsentrasjonene 0.3%, 1% og 1.6% ren retinol, samt flereak-tive ingredienser for å fremskynde effekten av et hudprogram.Den unike emulsjonen øker oksygenet i vevet, i tillegg til å ha løftende, lysnende og antibakterielle egenskaper. Kan anvendes av alle hudtyper.

Noon Igloo Moist 24/7 Fuktighetskrem

50 ml.

Igloo Moist 24/7 er utviklet med en avansert peptid-og kjøleteknologi. Samtidig som den tilfører huden fuktighet, gir den en beroligende og kjølende effekt. Den forsinker synligheten  av aldringstegn og forbedrer hudens elastisitet og fasthet. Passer utmerket for sensitiv-og problemhud. Kan brukes av alle aldersgrupper.

Noon Micro-Soft Cleanser

150 ml.

En effektiv ansiktsrens som fjerner alle typer urenheter uten å tørke ut huden. Takket være mykgjørende, fuktighetsgivende og botaniske ingredienser i en avansert mikroemulsjon teknologi, kan den anvendes på den mest sensitive huden. Fjerner effektivt øyesminke.

Noon Azelaic Forte 25

59 g.

Takket være de anti-bakterielle, anti-inflammatoriske, lysnende, eksfolierende og regenererende egenskaper, behandler denne kremen flere hudutfordringer. Den er særdeles effektiv og bør inngå i behandlingen av rødme, inflammatorisk problemhud, samt ujevn hudtone.

Noon Reform Eye Cream

15 ml.

5-i-1 øyekrem for å forebygge og korrigere synlige aldringstegn. Den bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen, motvirker oksidativt stress, reduserer mimiskerynker, mørke ringer og poser under øynene, samt nærer, fukter og roer ned huden. Kan anvendes av de med sensitiv hud omkring øynene.

Noon LactoCeramide-15

15 g.

LactoCeramide-15 er en foryngende og styrkende hydrogel med høykonsentrasjon av melkesyre, samt ceramider.M elkesyre eksfolierer ogt ilfører fuktighet. Ceramider styrker hudens barriere. Huden får en betydelig forbedring i tekstur, fuktighetsnivå, fasthet og elastisitet.

Noon Lacto-10

50 g.

Lacto-10 er en foryngende og fuktighetsgivende hydrogel med høy konsentrasjon av melkesyre. Melkesyre eksfolierer og forynger huden, noe som gir en betydelig forbedring i hudenstekstur og fuktighetsnivå. Den er oljefri og absorberes lett. For alle hudtyper.

Noon SOS – Smart Occlusive System

50 ml.

SOS er en krem for tørr til veldig tørr hud. Kremen gjenoppretter en funksjonell hudbarriere og gir en rask og langvarig fuktighetsgivende effekt for åb eskytte huden mot påvirkning av ulike miljøfaktorer. 

Noon OMG – Optimal Moisturizing Guardian

59 ml.

OMG er en rik krem med antioksidanter for en tørr og moden hud som beskytter ogn ærer huden. OMG har en unik sammensetning av fysiologisk korrigerende lipider i et optimalt forhold (3:1:1:1), som er nødvendig for en svekket hudbarriere. Ved å tilføre huden lipider og kraftig antioksidativ beskyttelse, blir huden sunnere, hydrert, glatt og fleksibel.

Igloo Mask

70 ml.

Igloo Mask er en kjølende, beroligende og fuktighetsgivende maske som gir en langvarig frisk effekt. Den bidrar til å stramme opp og gjenoppbygge skadet hud og gir et glatt og ungdommelig utseende. Kan anvendes av alle hudtyper. Passer også til sensitiv-og problematisk hud.

TrioLift mask

70 ml.

TrioLift Mask er en rik maske med umiddelbar antirynkeeffekt. En ny innovativ ingrediens bestående av sesam protein, kan bidra til en umiddelbar synlig oppstrammet hud. Et lipopeptide hemmer utviklingen av mimikrynker. Dette i kombinasjon med pleiende ingredienser, bidrar til at huden fuktes ,glattes ut og roes ned. Spesieltutviklet for tørr og moden hud.

Noon AcNo Solution Serum

30 g.

AcNo Solution inneholder en konsentrert og effektiv kombinasjon av ingredienser som brukes til å forbedre problematisk, fet og irritert hud. Den nedregulerer talgproduksjonen, er antibakteriell, reduserer inflammasjon, irritasjon og rødme, samtidig som den forbedrer hudens fuktighetsnivå. Anbefales med fordel til de med dype og inflammerte urenheter.

MediCay Mask

70 ml.

MediClay Mask er en dyptrenysende maske for behandling av fet/ problematisk hud. Den inneholder flere aktive ingredienser somb idrar til å bekjempe utbrudd og redusere bakteriellvekst, samtidig som den tilfører fukt og virker beroligende.

Noon MultiVit Sun Protector

50 g.

Neste generasjons bredspektret solbeskyttelse med innkapslet UV filter. Styrker cellens motstandskraft mot varmerelatert stress, forbedrer hudens fuktighetsnivå og motvirker nedbryting av huden for årsaket av eksterne faktorer.

Triple MCH

Triple MCH er et innovativt og svært effektivt behandlingsapparat som er designet for alle Fitzpatrickstypene og tilstandene. I tillegg til å oppstramme, forynge og lysne huden, bidrar den også til å lindre symptomene ved hudinfeksjoner, som akne, rosacea og seboré.

Triple MCH bruker Cryo-teknologi–sammentrekning av blodceller gjennom avkjøling for å øke opptaket av den aktive ingrediensen i huden. Den tillater dyp hudpenetrasjon av aktive ingredienser som stimulerer kollagenproduksjonen og bidrar til å redusere inflammatoriske tilstander. Ved elektroporering blir næringsstoffer levert inn i pasientens celler mens mem-branen midlertidig endres for å tillate inntrenging. Triple MCH har blitt en ledende, alternativ metode til konvensjonelle invasive prosedyrer som mesoterapi og micro-needling.

Triple MCH kombinerer Mesoporation, Cryo og Heatingfunksjoner for ål evere en eksepsjonelt vellykket behandling. Mesoporation kombinerer mesoterapi med elektroporasjon som en ikke-invasiv metode for mesoterapi. Gjennom denne metoden trenger produktet dypere inn i huden. Kryo-prosedyren bruker kjøling for å trekke sammen blodceller for å maksimere mengden stoff som trenger inn i hudvevet. Varme og elektropuls gjør cellemembranen mer gjennomtrengelig, og gir dermed bedre penetrering av ingredienser som legges på huden. Kombinert med våre peelinger og ampuller vil dette apparatet gi de beste resultatene.

Fordeler med nålefri mesoporation:

  • Smertefri uten nedetid
  • Passerforallehudtyper, inkludert sensitiv hud
  • Passer for alle Fitzpatrick-typer
  • Ingen hudirritasjon, ingen inflammasjon eller infeksjonsrisiko

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle