DMK

DMK av Danné Montague-King

DMK produktene er plantebaserte i en transdermal base. Dette gjør at huden kan næres og vedlikeholdes av seg selv.

Produktene inneholder vitamin C som styrker hudens egne kollagenfibre. Dette gjør at huden ser fast og stram ut. Enzymene som blir benyttet, reduserer fine linjer og rynker, samt arr etter kviser reduseres.

DMK Skin revision konseptet er basert på både profesjonelle behandlinger i klinikk og bruk av hjemmeprodukter for det optimale resultat.
Skin revision vil si å bringe huden tilbake til det normale.

DMK fokuserer ikke bare på hvordan det er, men hvorfor og hvordan det blir slik! Vi kan derfor tilby et resultatorientert og effektivt hudprogram for alle hudtyper.

Menn ønsker også ta vare på huden. De ønsker det enkelt , grundig og effektivt. DMK har løsningen.

REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN.

Produkter

Alle produkter kan kjøpes i klinikken vår, i Bodø sentrum. Dersom du kontakter oss på melding, mail eller telefon, så sender vi produkter også. 

Acu-Klenz

180 ml./60 ml.

En dyptrengjørende rensegele fra DMK for fet og uren hud. Acu-Klenz inneholder salisylsyre som motvirker kviser og tette porer. Den fjerner døde hudceller og rengjør i dybden, mildner kviser og utbrudd.
Kun for de som allerede har kviser.

Deep Pore

180 ml./60 ml.

DMK Deep Pore Cleanser er en mild rensegele for normal til kombinasjonshud. Den rengjør i dybden på en effektiv måte, uten å virke uttørkende, og etterlater huden ren og frisk.
Vår bestselger – kan brukes av de fleste.

Milky Clean & Pure

180 ml./60 ml.

En mild og beroligende rensemelk fra DMK, anbefales for normal til tørr og sensitiv hud. Milky Clean & Pure fjerner skånsomt smuss og urenheter uten å tørke ut huden og gjør ansiktet rent og mykt.
Tips! Kan også brukes som øyensminkefjerner.

Hydra Louffa

240 ml.

Hydra Louffa er en ikke-granulær kroppsgel designet for å rense huden og hjelpe til med å eksfoliere døde hudceller. Det er en utmerket formulering for tørr hud, reaktiv hud og hud som lider av follikulitt. 

Micro Peel

180 ml.

En mild og effektiv peeling fra DMK som kan brukes av alle hudtyper. Micro Peel inneholder AHA-syre og har av den grunn ingen skrubbekorn. Løser effektivt opp døde hudceller, gir myk og glatt hud og en fin glød. Kan fint brukes av de med sensitiv hud.

Exoderma Peel

60 ml.

Exoderma Peel er en gele som virker svakt hydrolyserende og beroligende. Passer alle hudtyper.

Foamy Lift

30 ml.

Et enzympulver fra DMK som blandes med Exoderma Peel. Foamy Lift Masque virker utrensende, samt oppstrammende og foryngende på hudvevet. Den inneholder naturlige enzymer, aminosyrer og proteiner for regenerering av huden. Kan brukes av alle hudtilstander og hudtyper.

Acu Masque

60 ml.

Acu Masque fra DMK er en dyptrensende leirmaske med mattende og beroligende effekt for fet og uren hud. Passer også for de som er rød og irritert i huden.

Masken absorberer overflødig talg, holder huden ren og reduserer blankhet. Virker også beroligende på rød og irritert hud.

Hydrating Masque

60 ml.

En fuktighetsmaske fra DMK som kan brukes av alle. Hydrating Masque etterlater huden myk og smidig med en frisk og strålende glød.

Inneholder hyaluronsyre som gir godt med fukt og gjenoppretter fuktbalansen i huden.

Herb & Mineral

120 ml./60 ml.

Herb & Mineral er en fuktspray som fukter og nærer huden, i tillegg til å forsterke hudens egen syrekappe. Virker forfriskende og nyttegjør seg av pleiestoffer og mineraler som fins i DMK-produktene.

— Les mer hos leverandør

Acu-Mist

120 ml./60 ml.

Acu-Mist er en rebalanserende tonicspray fra DMK for de med fet og uren hud. Virker fuktgivende og desinfiserende, og den bidrar til å gjenopprette hudens pH-verdi.

Inneholder salisylsyre som virker anti-bakteriell og utrensende, i tillegg til planteekstrakter som virker betennelsesdempende, fukter og fungerer som et skjold mot p-aknebakterigen. Anbefales for de som med betent akne, fet hud og lignende.

Herbal Pigment

30 ml.

DMK Herbal Pigment er en rik og kraftig olje som virker mykgjørende og pleiende.

Den har flere bruksområder: smøres over alt hvor du er ekstra tørr, er fin som leppepomade og til å smøre neglebånd.

Pore Reduction Plus

30 ml.

DMK Pore Reduction Plus er en poresammentrekkende tonic som ikke virker uttørkende. Den har egenskaper som anti-bakteriell og anti-septisk, noe som gjør den desinfiserende og kan redusere kløe og irritert hud. Tonic’en er også beroligende og mykgjørende.

Melanotech Drops

30 ml.

Melanotech Drops fra DMK er spesialdråper som er med på å redusere pigmentering og lysner uten å bleke huden. De inneholder melanin-inhibitorer og antioksidanter som bidrar til å hindre ytterligere pigmentering, ujevn hudtone og mørke flekker. Anti-mikrobiell og anti-innflammatorisk.

Aminodine Spray

15 ml.

Aminodine Spray blir i Europa kalt «Gull vannet». Det kan ses nesten umiddelbar forbedring hos personer som røyker eller som arbeider i et røykfylt miljø.

Betagen

30 ml.

DMK Betagen er en fuktighetsgivende krem med betaglukan, virker nærende og styrkende for alle hudtyper.

Spesielt anbefalt for normal til lett rødlig og irritert hud på grunn av sin beroligende og helende effekt.

Contraderm

15 ml.

DMK Contraderm er en anti-inflammatorisk krem fra DMK med helende og gjenoppbyggende egenskaper.

Virker beroligende og lindrer hudirritasjon og kløe. Forbedrer fuktighetsnivået i huden og kan brukes av alle som en kur.

Nite Firming

60 ml.

Nite Firming fra DMK er en næringsrik dag- og nattkrem for fettfattig hud. Full av vitaminer og antioksidanter som gir fukt og beskytter mot frie radikaler.

Bidrar til å reparere og bekjempe aldringstegn og har en oppstrammende effekt. Trekker raskt inn i huden.

Pro Amino

60 ml.

Pro Amino er en pleiende dagkrem fra DMK som gir masse fukt. Den inneholder nærende ingredienser som virker fuktighetsgivende, beskyttende og fornyende.

Passer de fleste hudtyper.

Revise A

30 ml.

Revise-A er en nattkrem fra DMK med A-vitaminavledning. Den virker svakt eksfolierende, øker kollagenproduksjonen og styrker nydannelsen av celler.

Kremen passer for alle med aldrende eller solskadet hud.

Biogen C

50 ml.

DMK Biogen C er en «beauty flash»-krem som er super for stresset, trett og matt hud. Rik på vitamin C og E, som fremmer kollagenproduksjonen og bekjemper frie radikaler. Virker vitaliserende, gir en strammere og fastere hud, samt reduserer inflammasjon og rødhet. Inneholder solfaktor 15.

Obs! Kan virke noe svakt kjølende rett etter påføring.

Creme Citrique

50 ml.

DMK Creme Citrique er en nærende krem med lav pH, som kontrollerer fet hud og jevner ut lette fargeforandringer i huden. Den virker beroligende og balanserer effektivt hud som blir fet og glinsende utover dagen. Også fin for mørkhudede om får klar og fin hud ved bruk av denne.

Inneholder solfaktor 15.

Actrol Powder

30 gram.

Actrol Powder er et antiseptisk pulver fra DMK bestående av krystallisert c-vitamin. Benyttes av hud som trenger absorbsjon av overflødig talg uten å tørke ut huden og hud som blir fet og blank utover dagen.Virker helende og betennelsesdempende og kan fint brukes over sminke.

Acu Creme

60 ml.

DMK Acu Creme er en fuktighetskrem for tørr og uren hud. Den bidrar til å regulere talgproduksjonen og optimalisere fuktighetsnivået slik at huden holdes myk og smidig. Kremen virker beroligende med anti-inflammatoriske egenskaper.

Acu-Klear

30 ml.

Acu-Klear er en spesialkrem fra DMK med salisylsyre som roer, bekjemper og reduserer akne og utbrudd. Huden virker klarere og gjenoppfrisket etter få dagers bruk.

Brukes lokalt morgen og/eller kveld på områder med akne og talgansamlinger i ansikt og på kropp. Anbefales å bruke DMK Acu-Moist Lotion over.

Acu-Moist

50 ml.

DMK Acu-Moist er en lett fuktighetskrem for kombinasjonshud. Den trekker raskt inn i huden, virker talgregulerende og rebalanserer fet hud. Kremen gir rikelig med fuktighet og er oljefri (tetter derfor ikke porene). Den virker lindrende og helende.

Acu-Moist har solfaktor 15 for solbeskyttelse mot UVA og UVB-stråling.

Acu-Therm

5 ml.

Acu-Therm er et spesialprodukt fra DMK for kviser, store komedoner og talgpropper. Det utvikles en pseudovarme som “smelter” og reduserer talgopphopninger i huden. Dermed slipper du å snitte og klemme, som igjen kan føre til arrdannelser i huden.

Acu-Therm brukes kun lokalt på kviser 1 gang om dagen.

Eye Tone

15 ml.

Eye Tone er en lett og fuktighetsgivende øyekrem fra DMK som gir total øyepleie. Den er beroligende og mildner synlige aldringstegn ved å gjøre hudtonen jevnere og huden rundt øynene fastere. Drenerer, motvirker og reduserer hevelser, samt poser under øynene og mørke ringer. Kremen har lett konsistent og trekker raskt inn i huden.

Fine Line

30 ml.

DMK Fine Line er en rik og nærende øyekrem for øye, hals og overleppe – områder med fine linjer og rynker. Den styrker huden og har en reverserende effekt på synlige aldringstegn rundt øyne og lepper. Huden føles glattere og mer smidig.

Brukes morgen og/eller kveld. Anbefales til voksen og moden hud med synlige aldringstegn.

Melanotech Creme

30 ml.

Melanotech Creme er en nærende krem fra DMK som hemmer dannelsen av melanin i huden. Egner seg for de med hyperpigmentering, mørkere hudtone eller hud som generelt er utsatt for pigmentering. Kremen vil jevne ut hudtone og lysne huden.

Super Bright

60 ml.

DMK Super Bright er en krem for behandling av pigmentering, solskader og ujevne hudtoner. Har en høy konsentrasjon av vitamin C som bidrar til å lysne huden og inneholder ingen skadelige blekende ingredienser som gjør huden mer sensitiv.

Anbefalt å brukes som en nattkrem, gjerne sammen med DMK Melanotech Drops.

Sunscreen SPF 15

120 ml.

DMK Sunscreen er en solkrem som beskytter huden mot skadelige UV-stråler. Formulert i en vannavstøtende base som ikke virker fet eller glinsende på huden. Passer for alle hudtyper og brukes til slutt over andre DMK-produkter. Solfaktor 15 gir medium solbeskyttelse.

Body Sculpting

120 ml.

DMK Body Sculpting er en kroppsbehandling som gjøres hjemme for tap av centimeter. Den virker oppstrammende og gir økt sirkulasjon som hjelper hurtig på utskillelsen av avfallsstoffer. I tillegg er det en kroppspeeling som fjerner døde hudceller og etterlater huden myk og glatt.

Hydroloc

50 ml.

En nærende og fuktbevarende krem som bibeholder hudens egen fuktighet. Hydraloc virker beskyttende og kan derfor brukes som en “kulde- og klimakrem”. Passer fint for alle som er litt tørre i huden.

Maximum Moisture

240 ml.

Maximum Moisture er en dypt virkende og nærende body lotion. Inneholder avocado olje og korn olje. Dette gir en dypt virkende smørende fukt effekt.

Solar Damage

180 ml.

DMK Solar Damage er en unik fuktighetsgivende gelé for alle hudtyper og aldre. Det virker helende og gjenoppbyggende som en aloe vera-gelé og er derfor også fint å bruke som aftersun.

Serumet bidrar til å stimulere fornyelsen av hudceller. Solar Damage forsterker hudens egen fuktbalanse, i tillegg til å styrke og beskytte huden mot angrep av frie radikaler og eksterne påkjenninger.

Beta Gel

30 ml.

Beta Gel er et nærende og fuktighetsgivende serum fra DMK. Inneholder betaglukan som styrker hudens eget immunforsvar – et must for de med sensitiv, rød og irritert hud. Beskytter mot frie radikaler og andre faktorer som påvirker huden. Passer alle hudtyper, velegnet for sensitiv hud.

Direct Delivery Vitamin C

30 ml.

DMK Direct Delivery Vitamin C er et serum som er proppfullt av konsentrert c-vitamin som har god effekt på kollagnsyntesen i huden. Det virker oppstrammende og glatter ut fine linjer, beskytter cellene mot UV-stråler og bryter ned frie radikaler.

Passer for voksen og moden hud.

Super Serum

30 ml.

DMK Super Serum er et serum med aktive ingredienser som virkelig booster huden. Inneholder både betaglukan og c-vitamin som fukter og nærer huden, i tillegg til å styrke og beskytte huden mot frie radikaler. Passer alle hudtyper og gir friskere og mer strålende hud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle