Hudbehandlinger

Hudbehandlinger

Klinikken tilbyr behandlinger som er resultat orientert, produkter til hjemmebehandling samt profesjonell veiledning. Behandlingene blir skreddersydd etter dine behov. Hudpleie består av å tilføre huden produkter som forebygger, reparerer og vedlikeholder alt etter hva huden trenger til enhver tid. Ren hud er en sunn hud – Derfor rens, morgen og kveld.

Hudbehandlinger vi tilbyr

ZO® Stimulation Peel

30-40 minutter.

En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller partypeel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.

Kr 1550,-

Bilde av hudpleie fra Klinikk Hanne, Bodø
Bilde av hudpleie fra Klinikk Hanne, Bodø

ZO® "Red Carpet Treatment"

90 minutter.

Ansikt, hals & bryst.

BESTSELGER

En luksuriøs behandling er en luksuriøs behandling, inkludert ZO stimulation peel, som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansikts- og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag.

Kr 2400,-

ZO® Blemish & Oil Control Treatment

70 minutter.

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens med utklemming, inkludert ZO stimulation peel, hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakke massasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitivisert hud og kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres.

Kr 2150,-

ZO® Clear Up

40-50 minutter.

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utrensing vil øke cellefornyelsen, virke hudforbedrende og gi en myk, klarer hud. Kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.

Kr 1350,-

ZO® SOS-Behandling

25 minutter.

SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitivisert hud. Fuktbalansen gjenopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.

Kr 1090,-

Bilde av hudpleie fra Klinikk Hanne, Bodø
Bilde av hudpleie fra Klinikk Hanne, Bodø

ZO® Bright Up

25 minutter.

«Cinderella treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering vil fjerne døde hudceller og skin brightening sheet maske vil virke fuktighetsgivende, oppstrammende og gi huden ny glød.

Kr 1090,-

DMK Enzyme Therapy

90-120 minutter.

BESTSELGER

Behandlingene er produsert for dem som ønsker resultater, med fokus på hudproblemer til både kvinner og menn i alle hudkategorier. Virker som en age- management (forebygger for tidlig aldring og virker hudoppstrammende)
generelt forebyggende og styrkende, foryngende og forfiner huden. Sluttresultatet er sunn og god helse.
DMK Enzym Behandlinger vil bringe huden din tilbake til sin optimale funksjon. Når huden din fungerer optimalt vil den umiddelbart se og føles bedre. Synlige resultater kan sees allerede etter første behandling. Det avsluttes med skulder- og nakkemassasje.

Ansikt og hals — kr 1990,-
Ansikt, hals og bryst — kr 2300,-

Microneedling

Microneedling (også kalt CIT=Collagen Induction Therapy) er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet samt tykkelse, store porer, arr, rynker og fine linjer reduseres.

Kollagen finnes naturlig i huden vår, men reduseres jo eldre man blir. Huden blir slappere, linjer og rynker oppstår.

Ved hjelp av Microneedling vil vi stimulere huden til selv å danne nytt kollagen og elastin, og man kan på den måten redusere linjer, rynker, store porer og arr.

Microneedling virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen små mikro hull i huden, vi påfører huden en kontrollert skade som gjør at huden bryter ned gammelt/ødelagt vev for deretter å bygge opp nytt friskt vev.

Microneedling øker opptaket av aktive ingredienser og gir derfor en mangedoblet effekt av produkter vi påfører.

Dette er behandling man må regne med noe rødhet og lett tørrhet i et par dager.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle