MeLine®

MeLine®

MeLine® er den første og eneste serien som har spesialisert seg på behandling av ujevn hudtone og mørke flekker. Seriens sortiment inkluderer produkter for ansikt og kropp, og tar hensyn til både lys og mørk hudtype.
MeLine® avanserte kremserie har synlig effekt på:

  • Solindustrert hyperpigmentering
  • Post-inflamatorisk hyperpigmentering
  • Melasma

MeLine® gir både raske og effektive resultater. Du kan forvente 90-95% forbedring innen 60-90 dager, hvis du følger protokoll. Det innebærer 2-3 klinikkbehandlinger, samt produkter for hjemmebruk. Du må som minimum anvende MeLine® Night og Pigment Home Mask, samt solbeskyttelse. Når du har oppnådd ønsket resultat, må du fortsette å anvende hjemmeproduktene for å vedlikeholde resultatet, samt unngå tilbakefall. I tillegg til å få gode resultater på ujevn hudtone, vil produktene korrigere og forebygge andre aldringstegn, som fine linjer og rynker. Huden blir glattere, jevnere og får mer fylde. De med urenheter vil oppleve en forbedring, samt få en mindre fet hud.

MeLine® er utviklet i Spania av INNOAESTHETICS Laboratories. Takket være samlet innsats fra deres forsknings- og utviklingsavdeling, samt medisinske avdeling, leverer de innovative og effektive produkter og behandlinger. Serien er særdeles fordelaktig for de som har sensitiv og reaktiv hud.

Produkter

Alle produkter kan kjøpes i klinikken vår, i Bodø sentrum. Dersom du kontakter oss på melding, mail eller telefon, så sender vi produkter også. 

Caucasian Skin Day

MeLine® Caucasian Skin Day er et aktivt dagserum som bidrar til å redusere synligheten av ujevn hudtone og mørke flekker. Nøye utvalgte ingredienser jobber i synergi for å både korrigere og forebygge ujevn hudtone.

Fototype I-III.

Kan ikke anvendes av gravide eller ammende.

Anbefalt bruk:
Påføres etter rens hver morgen. Produktet masseres godt inn i huden.
Følg din behandlers anvisning.

Aktive ingredienser:
Mandelsyre, Fytinsyre, Kojic syre, Glutathione Tranexaminsyre & Laktobionisk syre

Ethnic Skin Day

MeLine® Ethnic Skin Day er et aktivt dagserum som bidrar til å redusere synligheten av ujevn hudtone og mørke flekker. Nøye utvalgte ingredienser jobber i synergi for å både korrigere og forebygge ujevn hudtone.

For de med fototype IV-VI.

Kan ikke anvendes av gravide eller ammende.

Anbefalt bruk:
Påføres etter rens hver morgen. Produktet masseres godt inn i huden.
Følg din behandlers anvisning.

Aktive ingredienser:
Fytinsyre, Pyrodruesyre, Glutathione, Tranexaminsyre, Salisylsyre, & Undecylenoyl

Caucasian Skin Night

MeLine® Caucasian Skin Night er en svært aktiv nattkrem som bidrar til å
korrigere synlig ujevn hudtone og mørke flekker, samt forebygger nye ujevnheter. I tillegg bidrar kremen over tid til en mykere, glattere og fastere hud. Resultatet er et friskere og sunnere utseende.

For de med fototype I-III

Anbefalt bruk:
Påføres hver kveld etter rens. Produktet masseres godt inn i huden. Følg
din behandlers anvisning.

Aktive ingredienser:
Azelainsyre, Arbutin, Thioctic syre, Magnesium Sulfate & Retinal

Ethnic Skin Night

MeLine® Ethnic Skin Night er en svært aktiv nattkrem som bidrar til å korrigere synlig ujevn hudtone og mørke flekker, samt forebygger nye ujevnheter. I tillegg bidrar kremen over tid til en mykere, glattere og fastere hud. Resultatet er et friskere og sunnere utseende.

For de med fototype IV-VI.

Anbefalt bruk:
Påføres hver kveld etter rens. Produktet masseres godt inn i huden. Følg din behandlers anvisning.

Aktive ingredienser:
Mandelsyre, Askorbinsyre, Arbutin, Niaciamide, Magnesium Sulfate & Retinal

Pigment Home Mask

MeLine® Pigment Home Mask er en svært aktiv maske for hjemmebruk. Ved jevnlig bruk bidrar masken til å redusere synligheten av ujevn hudfarge og mørke flekker. I tillegg gir den en umiddelbar glød, og huden kjennes glatt og myk.

Passer til alle hudtyper.

Anbefalt bruk:
Påføres én kveld i uken etter rens, eller etter anvisning fra din behandler. La virke i10- 60 minutter. (Obs, lang virketid kan gi forbigående tørr og flassende hud).

Behandling av ujevn hudtone: 30-60 minutter

Glødbehandling: 10-15 minutter

Aktive ingredienser:
Mandelsyre, Azelainsyre, Fytinsyre, Laktobionsyre, Tranexaminsyre, Salisylsyre & Retinal.

Gentle Foam

MeLine® Gentle Foam er en mild, men effektiv rens som skånsomt fjerner sminke og smuss uten å tørke ut huden.
Gentle Foam bidrar til økt absorbering av aktive ingredienser i påfølgende produkter.

Anbefalt bruk:
Brukes morgen og kveld. Fukt huden med lunket vann og påfør deretter skum. Masser godt over ansikt og hals, deretter skyll av med vann.

Aktive ingredienser:
Dexpanthenol, Bisabolol & kombinasjon av essensielle mineraler

Moist

MeLine® Moist er et fuktighetsgivende serum bestående av hyaluronsyre i forskjellige molekylstørrelser. Fragmenterte molekyler bidrar til å øke hudens fuktnivå i dypere lag, mens større molekyler legger seg som beskyttende fuktlag ytterst på huden.

Anbefalt bruk:
Påføres ren hud, etter MELINE® Day eller MELINE® Night, eller som anvist av din behandler.

Aktiv ingrediens:
Fragmentert hyaluronsyre

Restore

MeLine® Restore er en rik fuktighetsgivende krem som bidrar til å styrke en svekket hudbarriere, samt redusere irritasjon i huden. Passer spesielt for en tørr hud og egner seg svært godt sammen med MELINE® Day og MELINE® Night. Utviklet for et nordisk klima!

Anbefalt bruk:
Påføres ren hud, etter MELINE® Day eller MELINE® Night, eller som anvist av din behandler. Gjentas med fordel hver andre time.

Aktive ingredienser:
Rosa Rubignosa, Aloe vera, Arnica, Centelle Asiaticia & Glycyrrhetinic Syre

BB Cream Light

MeLine® BB Light er en farget solkrem som beskytter huden mot solens skadelige stråler. I tillegg jevner den ut hudtonen og gir et friskt, naturlig resultat. Finnes også en mørkere nyanse.

Anbefalt bruk:
Påføres ren hud, etter aktive produkter. Pump ut ønsket mengde, «varm opp» produktet ved å massere det mellom to fingre eller direkte i ansiktet. For optimal beskyttelse bør solbeskyttelse påføres hver annen time gjennom vår- og sommersesongen.

Aktive ingredienser:
Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Riskliolje, Retinol, Rosa Moschata Frø Olje & Biotin

BB Cream Medium

MeLine® BB Medium er en farget solkrem som beskytter huden mot solens skadelige stråler. I tillegg jevner den ut hudtonen og gir et friskt, naturlig resultat. Finnes også en lysere nyanse.

Anbefalt Bruk:
Påføres ren hud, etter aktive produkter. Pump ut ønsket mengde, «varm opp» produktet ved å massere det mellom to fingre eller direkte i ansiktet. For optimal beskyttelse bør solbeskyttelse påføres hver annen time gjennom vår- og sommersesongen.

Aktive ingredienser:
Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Riskliolje, Retinol, Rosa Moschata Frø Olje og Biotin.

Intimate

MeLine® Intimate er et produkt som er utviklet for å kunne behandle utfordringer med ujevn eller mørk hudfarge i de sensitive intimområdene. Produktet kan kombineres med behandling i klinikk.

Anbefalt bruk:
Påfør et tynt lag på ren hud hver kveld, eller som anbefalt av din behandler.

Aktive ingredienser:
Fytinsyre, Kojic syre, Arbutin, Hyaluronsyre, Laktobionisk syre, Tranexaminsyre & Retinal

Dark Circles

MeLine® Dark Circles er et aktivt spesialproduktet som bidrar til å redusere mørke ringer omkring øynene. Produktet bør kombineres med behandling i klinikk for optimalt resultat.

Anbefalt bruk:
Rens huden og påfør deretter et tynt lag MELINE® Dark Circles i området omkring øynene. Brukes morgen og kveld, eller etter anbefaling fra din behandler.

Aktive ingredienser:
Kojic syre, Ruscus Aculeatus, Troxerutin, Ginko Bilboa, Tranexaminsyre & Arbutin

Spots

MeLine® Spots er et effektivt spesialprodukt for behandling av avgrensede mørke flekker. For optimal resultat anbefales produktet i kombinasjon med behandling i klinikk.

Anbefalt bruk:
Rens huden og påfør deretter et tynt lag MELINE® Spots på området som skal behandles morgen og kveld.

Aktive ingredienser:
Fytinsyre, Tranexaminsyre, Phenylethyl Resorcinol & Retinal

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle