Behandlinger

Våre behandlinger

Hos oss kan du komme til en uforpliktende konsultasjon hvor vi sammen finner ut av hva som passer best for deg og dine behov. Om det gjelder Hudterapi- Fotterapi -Hårfjerning eller produktveiledning.

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss!

Bilde av hudpleie fra Klinikk Hanne, Bodø

Hudbehandlinger

Vi tilbyr hudbehandlinger som er resultatorientert, profesjonell veiledning og produkter til hjemmebehandling. Behandlingene skreddersys etter dine behov.

Acne

Acne er et veldig stort problem for veldig mange både i ung alder og som voksen.
Vi gjør en grundig analyse av huden din og anbefaler riktig behandling for deg.

Bilde av hudpleie fra Klinikk Hanne, Bodø

Hårfjerning

Uønsket hårvekst på kroppen er et problem for mange. Vi fjerner uønsket hårvekst både i ansikt og på kropp. Vi tilbyr flere metoder for fjerning av uønsket hårvekst.

Fotbehandling

Fotterapi forebygger fotproblemer ved å sørge for at hud og negler holdes sunne og friske. Unn deg også en ekstra legg og fot massasje med Soft Feet Scrub.

Bilde av hudpleie fra Klinikk Hanne, Bodø

For menn

I dag har det blitt naturlig for menn å ta vare på hud og kropp. For et friskt og attraktivt utseende er daglig pleie av huden like viktig som å ta vare på håret og resten av kroppen.

Bilde av diathermi (Dermapen) - Hudpleie fra Klinikk Hanne AS, Bodø

Diathermi

Diathermi/Zapper bruker en trygg svakstrøm som fjerner skin tags, milier, aldersflekker, stilkvorter og små utvekster på en rask og smertefri måte.

Gratis konsultasjon og oppfølging

Konsultasjoner

Vi tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjoner, hvor vi gir råd og veiledning i hvordan du best kan ivareta huden din. Alt av behandlinger og produkter blir skreddersydd den enkelte.

Oppfølgingstimer

Vi tilbyr gratis oppfølgingstimer for alle våre kunder. Vi vil gjerne følge kunden for å være sikre på at produktene blir brukt på rett måte og eventuelt forandre på produktene og behandlinger, dersom det trengs.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle